Welkom bij de Plattegronden Fabriek!

 

underlined

“Heeft u vluchtplattegronden, 2D of 3D plattegronden van uw pand nodig? Dan bent u op het juiste adres. Wanneer uw plattegrond er niet tussen zit, neem dan gerust contact op met De Plattegronden Fabriek, we bespreken graag de mogelijkheden”

Ons aanbod

 

underlined

2D Plattegrond

De 2D Plattegrond is de ideale manier om uw schets van de woning om te toveren tot een duidelijk presentatieplaatje. De toekomstige bewoner kan in 1 oogopslag zien of zijn of haar favoriete bank gaat passen in de woonkamer. Standaard worden de plattegronden zwart/wit aangeleverd inclusief ruimtebenamingen

Opties en prijzen

€ 19,99 – 2D Plattegrond (zwart/wit)

incl. Weergave keuken
incl. Weergave sanitair
incl. Ruimtebenamingen
€ 3,99 Weergave buitenwerkse maatvoering
€ 3,99 Weergave binnenwerkse maatvoering
€ 3,99 Weergave oppervlakte maatvoering
€ 2,99 Full color
€ 3,99 Weergave interieur
€ 2,99 Omliggende tuin

* Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

3D Plattegrond

Een 3D Plattegrond geeft nog meer inzicht in de woning. Schaal en verhoudingen hoeven niet langer meer uitgelegd te worden, dit is direct zichtbaar. De plattegronden kunnen worden uitgevoerd in diverse kleuren en interieurinrichtingen.  Het is ook mogelijk om dit naar eigen huisstijl in te richten.

Opties en prijzen

€ 39,99 – 3D Plattegrond (zwart/wit)

incl. Weergave keuken
incl. Weergave sanitair
€ 3,99 Weergave buitenwerkse maatvoering
€ 3,99 Weergave binnenwerkse maatvoering
€ 3,99 Weergave oppervlakte maatvoering
€ 7,99 Full color
€ 12,99 Weergave interieur
€ 8,99 Realistische texturen
€ 18,99 Extra perspectief
(Prijs n.t.b.) 360° interactieve panorama

* Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ontruimingsplattegrond

Zijn uw vluchtplattegronden niet meer up to date of heeft u er zelfs geen? Dan kunt u deze ook bij de Plattegronden Fabriek laten maken. In een overzicht, bij elke belangrijke uitgang, van het gebouw kunt u er een laten maken op maat. Wel zo handig wanneer er brand uitbreekt.

Opties & Specificaties

 

underlined

Opties

2D Plattegrond

3D Plattegrond

 

Hoge resolutie  ✓
JPG/ PDF
Eigen huisstijl
Maatwerk
Fotorealistisch  ✓
Extra perspectief  ✓

Hoe het werkt

 

underlined

1. Upload uw bestanden

Upload uw schets (download schetspapier tool) of bestaande (bouwkundige) plattegrond. Vink de gewenste opties, zoals weergave maatvoering en interieur aan en selecteer het bestandsformaat. Vul daarna het adres van de woning in en voeg eventuele opmerkingen toe. Controleer de gegevens goed en klik dan op verzenden.

2. Plattegronden fabriek

De Plattegronden Fabriek zal de plattegronden zo snel mogelijk verwerken. Extra foto’s kunnen hierbij een behoorlijke steun in de rug zijn, vergeet deze niet mee te sturen. Standaard levert De Plattegronden Fabriek 2D- en Floorplanner plattegronden binnen 4 werkdagen en 3D plattegronden binnen 5 werkdagen.

3. Eindresultaat

Het eindresultaat, de plattegronden, zullen naar het opgegeven email adres worden gestuurd. U heeft dan de mogelijkheid om binnen 3 werkdagen te controleren. Wanneer de plattegronden zijn goedgekeurd zal er aan het einde van de maand een factuur worden verzonden naar het opgegeven email adres.

Geen duidelijke plattegronden? Geen nood!

Heeft u geen goede schetsen of oude plattegronden van de woning? Gebruik dan het schetspapier van De Plattegronden Fabriek, wél zo handig.

Onze klanten

 

underlined

Contact

Stuur ons een bericht via dit formulier. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.