Waar kunnen we u bij helpen?

 

underlined

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen (info@plattegrondenfabriek.nl), we helpen u graag verder.

Tekenfout, wat nu?

Tekenfouten van De Plattegronden Fabriek worden kosteloos verwerkt. Voor wijzigingen zijn we genoodzaakt een bedrag van *€2,99 per plattegrond in rekening brengen.

*Afhankelijk van het aantal wijzigingen.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Na de levering van de plattegronden zult u binnen een week een factuur ontvangen. De factuur dient binnen 15 dagen voldaan te worden. De genoemde prijzen op het bestelformulier zijn exclusief 21% BTW.

Welke afmetingen en bestandsformaat hebben de plattegronden?

De Plattegronden Fabriek levert de plattegronden standaard als hoogwaardig JPG bestand. De minimale afmeting van het bestand is 3000 x 2100 pixels (300 dpi), uitermate geschikt voor drukwerk (zoals brochures). In overleg kunnen we de plattegronden ook aanleveren als PDF of zelfs DWG bestand. Hiervoor zullen we vooraf een eventuele meerprijs met u bespreken.

Wat is de levertijd van de plattegronden?

De plattegronden versturen wij standaard binnen *4-5 werkdagen naar het opgegeven e-mail adres.

Aan wie leveren jullie plattegronden?

De Plattegronden Fabriek levert aan diverse klanten. Makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties heeft onze focus, maar het is als particulier of als andersoortige organisatie natuurlijk ook mogelijk om plattegronden te bestellen.

Waar kan ik jullie algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden van De Plattegronden Fabriek kunt u hier vinden (www.plattegrondenfabriek.nl/voorwaarden).

Ik heb geen schets of plattegrond van de bestaande situatie. Wat nu?

Wanneer u geen schets of plattegronden heeft van de bestaande situatie dan kunt u deze via de schetsonderligger van de Plattegronden Fabriek makkelijk maken. Mocht u in het bezit zijn van foto’s, dan helpt dit de Plattegronden Fabriek enorm. Vergeet deze niet mee te sturen.

Voorwaarden (proef)plattegrond

U kunt bij de Plattegronden Fabriek de eerste plattegrond gratis bestellen. Deze actie is alleen geldig voor een 2D Plattegrond of Floorplanner plattegrond. Let op: U maakt in dit geval gebruik van 1 plattegrond, niet van 1 woning (meerdere plattegronden). Middels deze plattegrond kunt u bekijken of de kwaliteit van de plattegrond en de samenwerking met de Plattegronden Fabriek bevalt.

De Floorplanner (funda-geschikte) plattegrond is voor 2 weken te testen op Funda.

De 2D Plattegrond ontvangt u in JPG formaat waardoor het mogelijk is deze op te nemen op eigen website, brochure of eventueel funda.

Let op: Deze actie is niet geldig voor particulieren.

Contact

Stuur ons een bericht via dit formulier. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.